Back to top

Stravou proti rakovine

Stravou proti rakovine

Stravou proti rakovine

Vydavateľstvo: 
Dátum vydania: 
1989
Stav: 
Dobrá

Za najúčinnejšiu ochranu pred rakovinou sa dnes považuje prevencia. Ale akým spôsobom máme tejto chorobe predchádzať? Predovšetkým zmenou nášho životného štýlu vrátane stravovacích návykov.

Čítať ďalej...
Na sklade
3.00 €
Vydavateľstvo: 
Dátum vydania: 
1989
Miesto vydania: 
Bratislava
Vydanie: 
1. vydanie
Jazyk: 
Slovenský
Stav: 
Dobrá
Väzba: 
Brožovaná
Rozmery: 
A5
Strany: 
120
Váha: 
0.15 kg

Za najúčinnejšiu ochranu pred rakovinou sa dnes považuje prevencia. Ale akým spôsobom máme tejto chorobe predchádzať? Predovšetkým zmenou nášho životného štýlu vrátane stravovacích návykov. Čo máme jesť a čoho sa máme z nášho jedálneho lístku vyvarovať? Ako treba upravovať pokrmy, aby v nich nevznikali karcinogénne látky? Ktoré jedlá obsahujú zlúčeniny chrániace pred rakovinou? Môžu vznikať škodlivé látky priamo v našom vlastnom tele? Aké problémy riešia v súčasnosti výskumníci v záujme zachovania nášho zdravia? A napokon, čo máme robiť, ako sa máme stravovať a žiť, aby sme sa vyvarovali vážnej choroby a zachovali si mladosť a zdravie až do vysokej staroby? Na tieto a podobné otázky sa pokúša odpovedať v knihe Stravou proti rakovine RNDr. Gabriel Hocman, CSc., vedecký pracovník Výskumného ústavu preventívneho lekárstva v Bratislave, autor ďalších zaujímavých kníh Stárnutí (Avicennum 1985) a Chémia a karcinogenita (Alfa 1986).