Ryba na tanieri celý rok
Kuchárska kniha obsahujúca viac ako 700 receptov, ktorých hlavnými prísadami sú ryby. Kniha sa skladá z dvoch hlavných častí.
Čítať ďalej...Na sklade
5.00 €
Vydavateľstvo:
Dátum vydania:
1985
Miesto vydania:
Bratislava
Vydanie:
1. vydanie
Jazyk:
Slovenský
Stav:
Dobrá
Väzba:
Brožovaná
Rozmery:
A4
Strany:
285
Váha:
0.53 kg
Kuchárska kniha obsahujúca viac ako 700 receptov, ktorých hlavnými prísadami sú ryby. Kniha sa skladá z dvoch hlavných častí. Prvou je všeobecná časť, ktorá obsahuje kapitoly ako napr.: Znaky kvalitných rýb; Zabíjanie, čistenie, sťahovanie a vykosťovanie rýb; Uskladňovanie rýb; a ďalšie. Druhá časť obsahuje samotné recepty, rozdelené podľa druhov rýb (napr. kapor, šťuka, zubáč, pstruh, sumec, ...).